Preventie van kanker door voeding en lifestyle

"Let food be thy medicin and medicin be thy food", een uitspraak die vaak toegeschreven wordt aan Hippocrates. Of het nu waar is dat hij dat ooit gezegd heeft of niet, er schuilt wel iets van waarheid in deze uitspraak. Kanker krijgen is vaak een kwestie van domme pech hebben. Maar je kunt wel het risico op het krijgen er van wel verminderen door je voedingspatroon en lifestyle. Met José Breedveld, onderzoeker en diëtist bij het Wereld Onderzoek Fonds spreken we over de nieuwste wetenschappelijke feiten en de adviezen. 

Luister hier meer afleveringen van de podcastserie "Kanker... wat eet je dan?". 

Deze website maakt gebruik van cookies

Op onze website plaatsen we cookies om het gebruikersgemak van onze website te verbeteren. Deze cookies zijn essentieel voor een goede werking van onze website.

Functioneel
[2]
  • Microsoft Clarity
    Door plaatsing van deze cookies krijgen wij als organisatie geanonimiseerd informatie over het gebruik van website en waar de websitebezoekers vandaan komen.
  • Virtuele tours
    Door plaatsing van deze cookie gaan we misbruik van deze content tegen.

Voorkeuren aanpassen