Terugblik: MEDtalks ESMO 2020 journaal

21 okt. 2020 13:39

Ook dit jaar doet MEDtalks weer uitgebreid verslag van de ESMO annual meeting. Door middel van oncologiejournaals en interviews brengen zij ons op de hoogte van het belangrijkste congresnieuws. 

Het Europese oncologiecongres vond dit jaar niet plaats in Madrid, maar in een virtuele vorm. De MEDtalks journaals en interviews bieden een snelle en efficiënte manier om bijgepraat te worden over de meest relevante ontwikkelingen die op het congres worden gepresenteerd. 

Onder leiding van Inge Diepman duiden en vertalen Nederlandse experts het belangrijkste ESMO-nieuws naar de dagelijkse praktijk.

Prof. dr. Gabe Sonke kijkt terug op het virtuele ESMO 2020 congres en duidt in gesprek met presentatrice Inge Diepman het opvallendste nieuws over gynaecologische tumoren.

Presentatrice Inge Diepman gaat in gesprek met prof. dr. Christian Blank en dr. Karijn Suijkerbuijk langs het belangrijkste ESMO-nieuws over het melanoom.

In dit oncologiejournaal blikken dr. Marleen Kok en dr. Judith Kroep terug op het belangrijkste ESMO nieuws voor mammacarcinoom en bespreken zij de eventuele impact van deze nieuwe data op de dagelijkse praktijk.

Dr. Michiel van der Heijden en dr. Astrid van der Veldt nemen gezamenlijk het belangrijkste ESMO-nieuws door over niercel- en blaascarcinoom.