Stichting Patiëntenzorg Antoni van Leeuwenhoek

Stichting Patiëntenzorg probeert uw verblijf in het Antoni van Leeuwenhoek zo comfortabel mogelijk te maken. Zo ontvangen wij patiënten en begeleiders met iets te drinken op de poliklinieken, verzorgen we bloemen en planten voor de centrale hal en wachtruimten, zorgen we voor een wisselende collectie ingelijste reproducties en bezoeken we patiënten met een rijdend winkeltje en een boekenkar.

Daarnaast organiseren we bijzondere activiteiten, zoals een middag rond Pasen en Kerstmis. De vrijwilligers hebben persoonlijke aandacht voor u, uw familie en naasten hoog in het vaandel staan en we proberen het leefklimaat van de patiënten en zij die bij de verpleging betrokken zijn te verbeteren.

Stichting Patiëntenzorg is een belangeloze organisatie, ANBI-geregistreerd, die geheel afhankelijk is van de financiële steun van bedrijven en particulieren.

Vacatures

We zijn op zoek naar vrijwilligers die eenmaal per 2 of 3 weken een ochtend of middag met de koffiekar rond willen gaan en vrijwilligers voor de tijdschriften en de boekenuitleen. Als vrijwilliger bij Stichting Patiëntenzorg AVL bent u onderdeel van een groep van ruim 50 vrijwilligers die met hun dagelijkse en wekelijkse activiteiten bijdragen aan een open sfeer waarin iedereen zich thuis voelt. Van maandag tot en met vrijdag schenken zij koffie en thee aan patiënten en begeleiders. Wekelijks kunnen patiënten kiezen uit een uitgebreide collectie reproducties voor hun kamer, een boek uit de bibliotheek of uit het aantrekkelijke assortiment van het rijdend winkeltje of helpt u het Centrum Patiënteninformatie bij het verspreiden van tijdschriften op de verschillende locaties. Lees meer op www.patientenzorgavl.nl

Heeft u belangstelling en bent u een dagdeel per 14 dagen beschikbaar? Stuur dan een mailtje naar patientenzorg@nki.nl en we nemen contact met u op.

Meer informatie

Stichting Patiëntenzorg AVL 
Postbus 90203
1006 BE Amsterdam
info@patientenzorgavl.nl
www.patientenzorgavl.nl