Hoofd-halskanker en voeding

Als er een soort kanker is waarbij de invloed op je voeding heel duidelijk is, is het wel bij een tumor in het hoofd-halsgebied. Met hoofd-halschirurg Lily-Ann van der Velden, spreken we over hoe vaak het voorkomt en waardoor het veroorzaakt wordt. Daarna vertelt Sheena Tjon-a-joe, diëtist in het Antoni van Leeuwenhoek, welke aanpassingen er in je voeding nodig zijn als je een tumor in het hoofd-halsgebied hebt.

Luister hier meer afleveringen van de podcastserie "Kanker... wat eet je dan?". 

Deze website maakt gebruik van cookies

Op onze website plaatsen we cookies om het gebruikersgemak van onze website te verbeteren.

Functioneel
[2]
  • Microsoft Clarity
    Door plaatsing van deze cookies krijgen wij als organisatie geanonimiseerd informatie over het gebruik van website en waar de websitebezoekers vandaan komen.
  • Virtuele tours
    Door plaatsing van deze cookie gaan we misbruik van deze content tegen.

Voorkeuren aanpassen